Hopp til innhold

Tjenester

Se våre tilgjengelige tjenester og mulighetene i Heimgard app

Neste-generasjon smarthus tilpasset ditt behov

Vårt tjenestetilbud er under kontinuerlig utvikling, og vi vil i tiden fremover lansere en rekke nye produkter, tjenester og ikke minst funksjonalitet for å gjøre hverdagen enklere, sikrere og mer fleksibel for deg.

I hjemmet vil du til enhver tid ha tilgang til å kontrollere og administrere ditt smarte hjem fra Heimgard app, helt uten ekstra kostnader. I tillegg vil det også være mulig å abonnere på utvidedet funksjonalitet og tjenester i tiden som kommer.

Som en bonus får alle våre kunder frem til 01.01.2023 også mulighet til å prøve ut et utvalg abonnementstjenester, som kameralagring i skyen, uten ekstra kostnad.

Tilgjengelige tjenester vil enkelt kunne aktiveres og de-aktiveres ved behov under “Mer..” og “Tjenester” direkte i appen.

Markedets mest fleksible boligalarm

Med boligalarm fra Heimgard betaler du kun 299 kroner pr. måned. Du er koblet opp mot EN-godkjent døgnbemannet alarmstasjon, og vekterutrykning er inkludert i prisen.

Fordi du benytter dine smarthuskomponenter som alarmsensorer betaler samme lave månedsprisen uavhengig av hvor stor boligen er, eller hvor mange alarmkomponenter du kobler til.

Inkludert i prisen er også 4G-nettverksbackup (forutsetter at du har Heimgard Hub Pro/Wattle Boreas X30) slik at du til en hver tid er koblet til alarmstasjonen, selv om hjemmenettverket ditt skulle falle ut.

Tjenesten kan enkelt aktiveres og de-aktiveres ved behov under “Mer..” og “Tjenester” direkte i appen.

Har du allerede en Heimgard Hub, kan du i appen også forhåndsbetale for 12 måneders oppkobling, til prisen av 10.
(Tilbudet forutsetter at du har en Heimgard Hub, og kan ikke kombineres med ny-kjøp av Heimgard Boligalarm Startpakke)

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg benytte Heimgard App uten Heimgard Hub

Heimgard Hub er hjernen i ditt smarte hjem. Denne gir deg i motsetning til en rekke andre smarthusløsninger også mulighet til å kontrollere hjemmet lokalt, selv om internett skulle falle ut. Du er derfor avhengig av en Heimgard Hub for å benytte Heimgard app.

Hvorfor er noen tjenester betalbare

Utvikling, drift og vedlikehold av en smarthusløsning medfører løpende kostnader. Allikevel vil du med smarthus fra Heimgard ha tilgang til et bredt utvalg av funksjoner og tjenester, selv uten abonnement. Noen tjenester og funksjoner er betalbare da disse medfører større løpende kostnader, eller utvikles for å kunne tilby tjenester og utvidet funksjonalitet. Med Heimgard vil du alltid ha en fleksibel, sikker og fremtidsrettet smarthusplattform som løpende utvikles for å dekke morgendagens behov og tjenester.

Unikt tilbud på smarthus og boligalarm

Kjøp startpakken til kun 299 kroner (verdi 3896) ved å inngå en 12mnd avtale på Heimgard Boligalarm. Klikk under for å lese mer.

Heimgard Boligalarm Startpakke Leilighet

  • Betal 299 i dag og 299/mnd (12 mnd bindingstid)
  • Tilkoblet Avarn's døgnbemannede alarmstasjon
  • Etter 12 mnd eier du utstyret selv (pris for pakken uten avtale 3896,-)

Heimgard Boligalarm Startpakke Hus

  • Betal 5999 i dag og 299/mnd (12 mnd bindingstid)
  • Tilkoblet Avarn's døgnbemannede alarmstasjon
  • Etter 12 mnd eier du utstyret selv (pris for pakken uten avtale 9588,-)