Hopp til innhold

Om oss

Heimgard er et varemerke under Heimgard Technologies, et nordisk teknologiselskap som utvikler smarthusløsninger for det internasjonale markedet. Vi tror på full frihet til å velge og kombinere ulike merker og systemer. Og vi er kompromissløse på sikkerhet.

Hvor smart vil du at hjemmet ditt skal være?

Det er helt opp til deg. Heimgard er bindeleddet og kan styre mange smarte ting. Med vårt smarthussystem kan du enkelt styre hjemmets elektriske hjelpemidler fra telefonen, fra bryterpanel og med stemmen. Lys, varme, lås, alarm, sikkerhet og mye mer. Du kan reduserer energiforbruket, gjøre hverdagen enklere, og skape trygghet og komfort. Begynn gjerne i det små, bli forelsket, og utvid når du vil.

Full valgfrihet

Én app. Som enkelt og trygt styrer det du vil i hjemmet eller på hytta. Som er kompatibel med mange andre smarte produkter og tjenester fra en rekke produsenter. Slik at du står fritt til å velge akkurat de smarthusproduktene du ønsker som for eksempel lyspærer fra Philips Hue eller IKEA, elektroniske dørlåser fra flere produsenter, termostater og dimmere fra Elko eller sensorer fra Samsung SmartThings for å nevne noen.

Kompromissløs sikkerhet

Vi og våre ingeniører er ekstremt opptatt av at smarte hjem også må være helt trygge. Derfor har vi utviklet en unik teknologi. Her kan ingen brukernavn og passord komme på avveie. All data lagres lokalt i din Heimgard Hub. Ditt eget lille, lukkede økosystem der alle dine data er helt privat og komplett tyverisikkert. Helt trygt. Helt åpent. Det er det som er virkelig smart. Neste-generasjon smarthus. Slik smarthus bør være.

Team Heimgard

Lurer du på noe rundt Heimgard?
Send oss en e-post: Klikk her

Heimgard er et varemerke under
Heimgard Technologies AS
Org nr.: NO 985 439 419 MVA
Alle rettigheter reservert 20©23

Nysgjerrig på smarthus ?

Start med en pakke. Det er enkelt. Smart. Og gøy!

Heimgard Mobilt Bredbånd og Smarthytte Startpakke

  • Superraskt mobilt bredbånd på hytta
  • Innebygget Smarthus Hub (Zigbee)
  • Få med røykvarsler på kjøpet (Verdi 599,-)

Heimgard Nøkkelfri Hverdag Startpakker

  • Fingeravtrykksleser
  • Alt du trenger for en nøkkelfri hverdag.

Heimgard Boligalarm Startpakke Leilighet – 12 mnd. Abonnement