Bevegelsessensor

FAQ

Hvorfor trigges alarm når ikke noe trigget sensor?

Sjekk at sensors sabotasje-alarm ikke blitt trigget gjennom at sensor ikke står ordentlig i festet.

Sjekk også “unngå plassering” i tilfelle du montert sensor i nærheten av varmekilde eller i direkte sollys.

Hvorfor gikk sensor offline i appen?

Sjekk i tilfelle batteriet må byttes.

Hvis batteri-bytte ikke hjelper så kan sensor nullstilles og søkes opp igjen.

Hva inneholder boksen?

Oversikt over enheten

Koble til hub

1. Fjern veggfestet (D) og batteridekselet på sensoren (A). Fjern deretter batteriisolatoren (G) ved å trekke i plasttappen. Sett på plass bakdekselet. Enheten vil blinke rødt. Etter 30 sekunder er enheten klar for å kobles til din hubb.
  1. Åpne Heimgard-appen og følg trinnene som er beskrevet her for å koble til enheten din.
  1. Sett inn metallpinnen (D) og trykk på delta-knappen (F) i 3 sekunder mens appen din søker etter enheten.
  1. Enheten vil vises i enheter som er funnet listen. Klikk på konfigurer for å legge til enheten i et bestemt rom.

Konfigurer enheten

Denne enheten er forhåndskonfigurert som en del av alarmsystemet. Sensorn vil utløse alarmen når husmodus er satt til borte-modus i alarmmodulen i appen. Du kan endre dette under Avanserte innstillinger mens du konfigurerer enheten.

Konfigurer bevegelsessensoren som en generisk(annet) enhet hvis du ikke vil utløse alarmer.

Denne enheten kan brukes til å kontrollere lys og aktivere scener basert på bevegelse. Sett opp dette ved å klikke på Automatisering og legg til hurtigregler.

Steg 1. Angi et enhetsnavn.

Steg 2. Legg enheten til et rom.

Velg rom du vil ha fra listen eller legg til et nytt rom.

Innstillinger for: Sikkerhetssensor

Steg 3. Velg Funksjon

Annet Sensoren blir separert fra systemets øvrige logikk. Du kan se status for sensoren i fanen  “annet” i det aktuelle rommet.

Sikkerhet Sensoren brukes som en del av alarmsystemet. Du kan se status for sensoren i fanen  “sensorer” i det aktuelle rommet.

Steg 4. Funksjonsvalg: velg hvilke alarmmodus du vil at sensoren skal være aktivert for. Du kan velge en eller flere alarmmoduser.

Borte / Inne / Natt- alarm.  Sensoren vil utløse alarmen basert på konfigurasjonen og modusen som er valgt.

Montering

Fjern beskyttelseslaget på det tosidige båndet på veggfestet (D). Trykk veggfestet godt mot veggen på ønsket sted.

SETT OvenIFRA

Eksempel på montering

Sett fra siden montert med pil i festet oppover

Eksempel på kjæledyrvennlig montering
Roter sensor 180°

Sett fra siden, sensor montert opp og ned med pil i festet nedover

Obs denne monteringen anbefales kun i soner der man ønsker at kjæledyr skal kunne passere uten at trigge alarm. Det vil være en meter under sensor der alarmen ikke trigges.

Unngå plassering

• Utendørs
  • Nær klimaanlegg eller varmeapparat
  • I direkte sollys
  • Nær roterende gjenstander (f eks takvifter)
  • Med kjæledyr (med mindre du bruker kjeledyrvennlig monteringsmetode)
  • Installasjonsflater det vibrasjoner kan oppstå

LED Beskrivelse

Rødt lys
Blinker en gang:Aktivitet på sensor
Grønt lys
Blinker rasktÅpen for tilkobling til hubb
Blinker (x6)Kobler fra hub/tilbakestilles

APP-Ikon Beskrivelse

Aktivitet på sensorSabotasje-alarmBatteri-varsel
Bevegelse er registrertSjekk at sensors deksel er satt på plassLavt batteri

Bytte batteri

Koble fra hub – Tilbakestilling til fabrikkinnstilling(reset):

Sett inn metallpinnen (D) og trykk på tilbakestillingsknappen (F) i 5 sekunder for å koble enheten fra nettverket. LED-lampen blinker (x 6) mens du kobler fra nettverket

Bytte batteri

Vennligst bytt batteri riktig, etter batteriets positive og negative elektrode.
Vær oppmerksom på miljøvern og lever det brukte batteriet på riktig måte til gjenvinning.

Spesifikasjoner

Batteri: DC3V (1xCR123A batteri)
Statisk strøm: ≤15uA
Alarmstrøm: ≤30mA
Oppdagingsvinkel: 90°
Installasjonshøyde: 2.1 m
Oppdageleseavstand: 9-12 m
Nettverk: ZlgBee 1.2 Home Automation
Driftstemperatur: -10°C ~+50°C
Relativ luftfuktighet: Maksimalt 95%RH (ingen kondensering)
Detektor dimensjoner: 65 x 65 x 28.5 mm