Karbonmonoksiddetektor

Advarsel: Denne enheten er ikke en røykvarsler!

Ignorer aldri en alarm. Hvis det er usikkert hva som er årsaken til alarmen, skal det antas at alarmen går på grunn av farlige nivåer av karbonmonoksid. Boligen skal evakueres. Hvis dette ikke gjøres, kan det føre til skade eller død.

Karbonmonoksid (CO) er en farlig gift. Det er en fargeløs, luktfri og smakløs gass. Gassen er dødelig hvis den ikke oppdages.

Symptomer på CO-forgiftning:

Mild eksponering: Lett hodepine, kvalme, oppkast, fatigue
(ofte beskrevet som influensalignende symptomer)
Middels eksponering: Alvorlig bankende hodepine, døsighet, forvirring, rask hjertefrekvens.
Høy eksponering: Bevisstløshet, kramper, kardiorespiratorisk svikt, død

Hva inneholder boksen?

Oversikt over enheten

Koble til hubb

1. Vri takbraketten (D) mot klokken for å skille braketten fra karbonmonoksid-detektoren (A). Fjern deretter batteriisolatoren (G) ved å trekke i plasttappen.
  1. Åpne Heimgard-appen og følg trinnene som er beskrevet her for å koble til enheten din
  1. Sett inn metallpinnen (C)og trykk deltaknappen (F)i 3 sekunder mens appen din skanner etter enheten
  1. Enheten vises i listen Oppdagede enheter . Klikk på konfigurer for å legge til enheten i et bestemt rom.

Montering

Alternativ 1. Fjern beskyttelseslaget på den tosidige tapen på baksiden av veggfestet.
Alternativ 2. Fest takbraketten ved hjelp av skruer. Ettersom veggmaterialer varierer, varierer også skruene for festing. Kontakt din lokale spesialforhandler for råd om egnede skruesystemer.

Plassering

Alarmen skal plasseres i alle separate soveområder like i nærheten av soverommene.
For ekstra beskyttelse kan en CO-alarm plasseres i hvert soverom og i alle etasjer i hjemmet ditt.

Steder å unngå

Garasjer, kjøkken, ovnsrom eller i ekstremt støvete eller fettete områder. Nær takvifter, varmeventiler, klimaanlegg eller åpne vinduer. Blåsende luft kan hindre at CO når sensoren.

For å unngå uønskede alarmer, bør alarmen om mulig være minst 6 meter fra komfyrer, ovner, varmtvannsbereder, kokeapparater og romvarmere

Plasser minst 6 meter fra: dusjer, bad, vaskerom, badstuer, luftfukter eller andre fuktighetskilder.

LED-beskrivelse

GRØNT LYSBlinker hver 30. Ventemodus
GULT LYSBlinking x 4: Test
Blinker raskt: Alarm
RØDT LYSBlinker hvert 30. sekund: Lavt batterinivå
Blinker 2 ganger hvert 30. sekund: Feil
LYDER“Di-di” hvert 30. sekund: Lavt battterinivå
“Diii-di”: Feil
“Di-Di-Di”: Alarm eller test

Feilsøking

Hvis en karbonmonoksid-detektor signaliserer en feil, ta kontakt med kundestøtte.
Hvis enheten kobler seg ut uventet, må du kanskje bytte ut batteriet.

Koble fra hub – Tilbakestilling til fabrikkinnstilling(reset):

Sett inn metallpinnen (C) og trykk på tilbakestillingsknappen (H) i 5 sekunder for å koble enheten fra nettverket. LED-lampen blinker (x 6) mens du kobler fra nettverket