Keypad

Hva inneholder boksen?

a. Keypad B. Veggfeste c. Ramme d. Batterier E. Dobbelsidigtape

Oversikt over enheten

F. kNAPP for bortemodus g. Knapp for innemodus(skallsikring) H. Avstandssensor I. NFC-Sensor

Koble til hub

1. Ta ut batteridekselet på baksiden av tastaturet (A) og sett inn batteriene (D). Sett batteridekselet på igjen.
  2. Åpne Heimgard-appen og følg instruksjonene nedenfor
  1. Enheten vises i listen Oppdagede enheter . Klikk på konfigurer for å legge til enheten i et bestemt rom.

Oppsett av PIN/Aktiveringskode

Gå til …mer-> Sikkerhetspanel her kan du stille en 4 sifret pin-kode for å deaktivere alarm.

Bruk

Koble fra hub
Tilbakestilling til fabrikkinnstilling

Trykk og hold inne i 5 sekunder

Sikkerhetsinformasjon

1. Skal bare rengjøres med tørr, myk klut. Husholdningsvaskemidler og løsemidler kan skade enheten.
  2. Ikke installer enheten i nærheten av varmekilder som radiatorer, varmeregistre, varmeovner eller andre enheter som produserer varme.
  3. Ikke bruk enheten i nærheten av vann.
  4. Advarsel: For å redusere risikoen for brann eller elektrisk støt, må enheten ikke utsettes for regn eller fuktighet.
  5. Ikke utsett enheten for drypp eller sprut.
  6. Du må bare bruke tilbehør/tilleggsutstyr som er spesifisert av produsenten.
  7. All service skal utføres av kvalifisert servicepersonell. Det skal utføres service når enheten har blitt skadet på noen måte.
  8. Driftstemperatur: -10 °C til +50 °C
  9. Betjening av relativ driftsfuktighet: < 95 % relativ fuktighet (ingen kondens)

Kast produktet på korrekt måte når levetiden er ute. Dette er elektronisk avfall, og skal resirkuleres som det.