Innendørs Sirene

FAQ

Hva lenge holder batteriet hvis strømmen går?

Passingstid er < 12 timer.

Hva er grace-time?

Sirenen vil ikke begynne hyle før det gått 30 sekunder etter alarmet blitt trigget. Dette for at man skal ha tid på seg at inaktivere alarmet via f eks en keypad.

Vil sirenen hyle når en brannvarsler i systemet trigges?

Ja, dette vil skje direkte når en brannvarsler blitt trigget.

Kan denne enheten brukes som forlenger for signal?

Ja, denne enheten vil videresende signalen og agere ruter i nettverket.

Hva inneholder boksen?

A. SIrene B. Metallpinne

Oversikt over enheten

Koble til hubb

1. Koble innendørs sirene (A) til en stikkontakt.

1. Åpne Heimgard-appen og følg trinnene som er beskrevet her for å koble til enheten din.

1. Sett inn metallpinnen (B) og trykk på delta-knappen (C) i 3 sekunder mens appen din skanner etter enheten.
  1. Enheten vises i listen Oppdagede enheter . Klikk på konfigurer for å legge til enheten i et bestemt rom. Sirenen er forhåndskonfigurert som en del av alarmsystemet ditt og vil høres når alarmen utløses.

Plassering

Plasser utilgjengelig for barn. Unngå å plassere den i skap, det reduserer lydnivå og signalstyrke.
Reservebatteriet varer i 12 timer når det er fulladet, i tilfelle strømbrudd.

LED beskrivelse

Blinker raskt: Åpen for paring til hubb

Blinking (x 6): Kobler fra hubb/Tilbakestilles

Spesifikasjoner

Spenning: AC100-240V-50Hz/60Hz. 10mA

Backup-batteri: 3.7V=,720mAh

Alarm lydnivå: 95dB (1 m unna)

Nettverk: Zigbee 1.2 Home Automation

Driftstemperatur: -10°C til +50°C

Relativ luftfuktighet: Maksimalt 95% RH (ingen kondensering)

Koble fra hub – Tilbakestilling til fabrikkinnstilling(reset):

Sett inn metallpinnen (B) og trykk på tilbakestillingsknappen (C) i 5 sekunder for å koble enheten fra nettverket. LED-lampen blinker sakte (x 6) mens enheten tilbakestilles til fabrikkinnstilling.