Home Control E27 Smart LED Bulb (Leedarson A60 A470S-A7R)

Hvordan installere / Pairing mot gateway

1. Skru pæren på plass

2. Forsikre deg om at pæren har strøm (slå på strømbryteren om nødvendig)

3. Start skanningen etter nye enheter i appen

Slik konfigurerer du en SMART LED E27

*Klikk på konfigurer på lyspæren etter skanning etter nye enheter

*Angi enhetsnavnet

*Legg enheten til et rom

*Velg rommet du ønsker fra listen, eller legg til et nytt rom

*Angi bruken

brukstyper

*Lys – Pæren vil bli kontrollert som en del av rommet. F.eks. Det vil reagere på endringene du gjør i lyset i hele rommet.

*Annet– Lyspæren styres atskilt fra resten av rommet.

Tilbakestill lyspæren:

*Slå strømbryteren av og på 7 ganger med intervaller på 1 sekund.

*Når du slår på strømmen etter denne prosessen, vil lyspæren blinke 2 ganger. Dette indikerer at lyspæren ikke lenger er sammenkoblet med smarthemmesystemet ditt og kan pares på nytt med samme gateway eller en ny.

Feilsøking:

*Lyspæren blinker to ganger når den er slått på – Lyspæren er ikke koblet til en gateway og er klar til å koble seg sammen.

*Lyspæren blinker tre ganger med jevne mellomrom – Dette er en indikasjon på at sikkerhetsalarmen er blitt aktivert på systemet ditt. Løs alarmen for å stoppe blinkingen.

*Lyspæren slår seg aldri på – Lyspæren er feil og må skiftes ut.

*Lyspæren er ikke funnet under skanning – følg tilbakestillingsrutinen og prøv å søke etter enheten.

Spesifikasjoner:

Produkt Serie: A60 A470S-A7R
Størrelse (mm): 108*60
Strøm(W): 7
Lumen(lm):
Volt(V):
Levetid(H): 25000
Sertifikat: CE
Bas: E27
Protokoll: ZHA1.2
Dimbar: Ja