Innendørskamera (Y-cam Indoor)

Produktbeskrivelse

Evo Indoor HD Wi-Fi Motion Aktivert Cloud Security Camera. Se og hør hva som skjer hjemmefra hvor som helst, på smarttelefonen din. Se live eller se innspillinger i skyen. Lagre klippene som betyr noe. Hver bevegelse som oppdages i løpet av de siste 7 dagene, registreres og lagres i din sikre online-konto, klar til visning. Trygt og sikkert.Selv om ditt sikkerhetskamera er vandalisert eller stjålet, er klippene dine trygge i skyen og fullt beskyttet ved hjelp av industristandardkryptering. Ingen tekniske ferdigheter nødvendig, bare sett opp fra smarttelefonen og aktivere din online konto.
Enkelt å sette opp og få bevegelsesopptak fra hjemmet ditt, på områder som døråpninger og vinduer.
Den registrerer bare når noe skjer, så den trenger ikke å stadig kjempe for internett med andre tilkoblede mobile enheter i ditt hjem.
Nyt minimal innvirkning på surfing, nedlastingshastigheter og holde seg innenfor data kvoten.
Tilgang på farten fra appen. Se dine innspilte videoer og streame live fra hvor som helst når du er koblet til internett.
Ser flott ut. Elegant og stilig, designet for å passe diskret til ethvert hjem. On Demand Recording: Fange det øyeblikket: Ta opp hva du vil, når du vil med et trykk på en knapp. Bare trykk på opptaksknappen når du ser på live stream.

Hva er i esken

Innendørskamera

Magnetisk stativ

3m mikro usb kabel

usb strømadapter

Veggfeste

Skruer og veggplugger

Ditt kamera

Ting du bør vurdere før du setter opp kameraet ditt

1. Kontroller at du har en stikkontakt innen 3 meter fra hvor du vil at kameraet skal plasseres (5 meter kabel kan kjøpes separat – ikke bruk en mikro USB-kabel som er lengre enn 5 m)

2. Bestem hva du vil se i synsfeltet

3. Unngå å plassere kameraet i en posisjon der synsfeltet er underlagt flere endringer i lysforholdene. Sollys, refleksjoner og skygger kan føre til at bevegelseshendelser blir savnet eller at falske bevegelsesopptak forekommer.

4. Biler eller frontlykter kan forårsake uønskede bevegelsesopptak

5. Nattvisning IR LED vil reflektere og forvride bilde og video hvis kameraet peker gjennom et vindu eller et glass.

6. Kameraet er ikke vanntett, bruk derfor ikke ute eller i fuktige miljøer.

Montering av kameraet

Montering på hylle

Før du plasserer kameraet på en hylle, fest det til det magnetiske stativen.

Ved hjelp av pivot ‘A’ kan du justere kameravisningen opp og ned. Ved hjelp av pivot’B ‘kan du justere kameravisningen side om side.

1. Fjern det beskyttende gjennomsiktige klistremerket fra kameraobjektivet.

2. Skru stativet på bak kameraet til det er helt sikkert.

3. Hvis kameraet ditt er feiljustert. Hold kameraet i en hånd og løsne kameraet litt fra platen til den er riktig justert. Trekk til stativplaten til den er sikker.

4. Fest den medfølgende USB-kabelen, passer USB-kabelen gjennom hullet på baksiden av stativet for å sikre full bevegelse av stativet.

Vegg- eller takmontering

For å montere kameraet på veggen eller taket, bruk stativ, veggmontering, skruer og veggkontakter som følger med. Fest festet før montering.

For å installere veggmonteringen, følg trinn 1-3 på montering på hylle:

Fest USB-kabelen som vist nedenfor.

1. Bestem hvor du vil plassere veggmonteringen.

2. Merk de to borehullene med bruk av festet.

3. Bor to hull, bruk veggplugg om nødvendig.

4. Sett festet over hull og skru på plass.

5. Skru til monteringen er festet og skruene passer i sporet i lundene.

Passende styrke dobbeltsidig tape kan også brukes til å fikse veggplaten. Tape ikke inkludert.

Slå på kameraet

Bruk bare den medfølgende USB-strømadapteren og den medfølgende kabelen.

Bruk av uautorisert utstyr vil ugyldiggjøre garantien din.

Maksimal effekt for strømadapteren er 5V – 2A.

• Kontroller at Micro USB-kabelen er koblet til baksiden av kameraet.

• Velg region.

Hvordan installere innendørs HD-kamera

Slå på Bluetooth på mobiltelefonen

Koble kameraet til en strømkilde

Forsikre deg om at du er i nærheten av kameraet (<10m)

Vent til lysdioden blir helt blå

1. Åpne Heimgard:

Gå til Meny -> Kameraer

• Klikk på konfigurasjonshjulet (administrer kameraer)
  • Legg til nytt kamera med +
  • Velg Y-Cam EVO

2. Klikk på neste for å søke etter kamera

• Velg kamera med tilhørende kamera-ID. (foran hurtigstartguiden eller på baksiden av kameraet)

3. Klikk på neste for å koble til wifi

• Velg wifi og fyll ut passord

4. Kontrollerer kamerastatus

• Vent på helt grønn LED og klikk på neste

Hvordan konfigurere innendørs HD-kamera

1. Åpne Heimgard:

• Gå til Meny -> Kameraer

2. Klikk på konfigurasjonshjulet (administrer kameraer)

3. Velg konfigurer for kameraet

4. Rediger kameraattributter etter behov

5. Klikk på Bruk for å lagre innstillinger for kamera

Reset innendørskamera

Hvis kameraet ditt allerede er koblet til en konto. slett den først fra kontoen din via appen. Forsikre deg om at du har lagret alle nødvendige videoer, da disse også blir slettet.

1. For å tilbakestille kameraet. plasser en binders eller lignende i tilbakestillinghullet på siden av kameraet som vist, og hold i 15 sekunder.

2. Etter 15 sekunder vil LED-kameraet blinke rødt i noen sekunder og deretter slukke. Kameraet starter på nytt med seg selv, og det vises et blått lys. Kameraet er nå tilbakestilt til fabrikkinnstillingene. Legg nå kameraet til kontoen din på vanlig måte.

Teknisk informasjon

KAMERA
Bildeoppløsning: 1 megapixel (1280 x 720), HD 72op
Synsfelt (diagonal): 100·
Brennvidde: 2-78
Nattsyn: IR med høy effekt. opp til 8m-belysning
Maksimal bildefrekvens: 15 FPS
Lyd: Innebygd mikrofon
Infrarøde lysdioder: Ja
Driftstemperatur: o – 4o·c
GRENSESNITT
Blåtann: BT 4.1 – Bluetooth Low Energy (BLE)
Wi-Fi: IEEE 802.11 b/g/n
Frekvens: 2412 – 2462 GHz

STRØM

Strømforsyning:
5V / 2A. Micro USB
DIMENSJONER & VEKT
Bare kamera (B x H x D): 52,2 x 52,2 x 28 mm. 49 g.
Kamera og stativ (B x H x D): 52 x 70 x 57 mm, 96 g

LED STATUS LYS

Kameraet starter opp. Blå.
Kamera kobler til Bluetooth og Wi-Fi. Blinkende blått.
Camera connected to cloud service. Grønn.
Kameraopptak. Blinkende grønt.
Kamera koblet fra skytjeneste eller wifi. Blinkende rødt.

Vær oppmerksom på at den infrarøde nattsyn-LED-en er atskilt fra status-LED. Begge LED-ene er begge ved siden av hverandre, men bør ikke forveksles.

SIKKERHETSINFORMASJON

• Ikke prøv å demontere kameraet eller strømforsyningen.

• Hold strømforsyningen tørr og unngå kontakt med væske.

• Små deler kan være en kvelningsfare, holdes borte fra barn.

• Bruk bare godkjent tilbehør og strømforsyning.

• Ikke dekk til kameraet, infrarøde lys gir varme. som kan skape brannfare.

• Forsikre deg om at kameraet er ordentlig festet til det medfølgende stativet før endelig installasjon og plassering.

• Samsvar garanteres bare ved å bruke den medfølgende strømforsyningen.

FORSIKTIG

Når LED for infrarød nattsyn er på, eller nylig har vært på i en periode vil kameraet  være varmt å ta på. Dette er normalt. Hold kameraet utenfor rekkevidde for små barn og spedbarn.

KRAV

• Android Smartphone 4.4 og nyere

• iPhone iOS 10 og nyere

• Blåtann: BT 4.1 – Bluetooth Low Energy (BLE)

• Wi-Fi: IEEE 802.11 b/g/n

• Frekvens 2412 – 2462 GHz

• Minimum opplastingshastighet 05 Mbps per kamera

Alle rettigheter forbeholdt. Heimgard påtar seg ikke noe ansvar for eventuelle feil, som kan vises i denne håndboken. Dessuten. Heimgard forbeholder seg retten til å endre maskinvaren. programvare og / eller spesifikasjoner som er detaljert her når som helst uten varsel, og Heimgard forplikter seg ikke til å oppdatere informasjonen i dette. Alle varemerker som er oppført her er eid av deres respektive eiere.