Wattle MultiGateway Premium (Develco Squid DP07)

Instruksjoner

Hvordan koble opp din gateway

For å kunne koble app (telefon) til gateway gjør du følgende.

Før du går videre:

*Sjekk at telefonen din er koblet til samme trådløse nettverk som din gateway.

*Følg tilkoblingsprosessen som beskrevet i app.

Steg 1. Sett inn nettverkskabelen i gateway og din router.

Steg 2. Sett i strømkabelen til din gateway og en stikkontakt

Under oppstart vil LED-lyset (POWER) blinke. Det kan ta opp til fem minutter før systemet er klart. Når gatewayen er klar for å koble seg til app vil LED-lyset (power) lyse stabilt med korte blink hvert 5 sekund.

Steg 3. Nå kan du koble app og gateway sammen. Trykk på knappen (sirklen midt på gatewayen) på din gateway. Den runde indikatorlampen skur seg på (lyser konstant) og tilkobling starter.

Hvordan koble gateway til wifi

Steg 1. Gå til innstillinger og innstillinger for trådløs nettverk  i Heimgard appen.

Steg 2. Aktiver Wifi

Steg 3. klikk på velg for å kunne velge fra en liste over tilgjengelige Wi-Fi-nettverk eller sett nettverksnavnet i SSID-feltet.

Steg 4. Fyll inn passord for wifi-nettverket.

Steg 5. Velg bruk–>

Hvis aktivert med korrekt informasjon, lyser den gule wifi-led på fronten av gatewayen.

koble gateway til 2G / 3G-mobilforbindelse

Steg 1. Gå til innstillinger og innstillinger for trådløs nettverk  i Heimgard appen.

Steg 2. Aktivere innstillinger for Mobilt nettverk.

Steg 3. Fyll inn APN fra telefonoperatøren din.

Steg 4. Fyll inn brukernavnet og passordet ditt hvis det kreves for telefonoperatøren din.

Steg 5. Fyll inn PIN-kode fra telefonoperatøren din.

Steg 6. Velg bruk–>

Hvis aktivert med korrekt informasjon, lyser den gule wifi-led på fronten av gatewayen.

Hvordan resette din gateway til fabrikkinnstillinger

Steg 1. Bruk en penn til å trykke inn og hold reset-knappen ned som vist på bildet under.

Steg 2. Slipp knappen når det røde utropstegnet-lyset på fremsiden av Gatewayen blunket 15x.

Steg 3. Systemet vil starte på nytt og vil være klar til bruk igjen etter ca 5 minutter.

Spesifkasjoner:

Dimensjoner: 102 x 102 x 28 mm
CPU: ARM9-454 MHz
Operativsystem: Linux
RAM: 256 (MB)
Flash: 256 (MB)

WAN-alternativer
Ethernet
WLAN (b/g/n)
Cellular 2G/3G

HAN-alternativer
ZigBee 2.4 GHz
Z-Wave
Bluetooth Low Energy (BLE)
Wireless M-Bus
IP

Utvidelser og Strøm:
Ekstern nettadapter 5V DC, 2 Amp
Backup batteri
USB port(deaktivert)