Wattle Temperatur & Luftfuktighetssensor (Develco HMSZB-110)

Bruksområder

Bruk en smart fuktighetssensor for å overvåke luftfuktigheten i rommene dine for å beskytte dine eiendeler. Sensoren har også en innebygd temperatursensor. Se statistikk og endringer og tilpass dine tiltak for å bevare dine eiendeler.

Instruksjoner

Kom i gang

Steg 1. Åpne dekselet ved å trykke på knappen og løft av dekselet.

Steg 2. Sett inn de to medfølgende AA-batteriene. Pass på riktig polaritet.

Steg 3. Fuktighetssensoren vil nå begynne å lete etter en gateway (et Zigbee-nettverk) den kan koble seg til.

Søk etter enhet i Heimgard-appen

Steg 1. Søk etter en ny enhet med Heimgard for å legge til sensoren.

Steg 2. LED-Lyset vil blinke rødt mens sensoren leter etter en gateway.

Steg 3. Når lyset slutter å blinke har fuktighetssensoren koblet seg til en gateway. Du ser nå enheten i Heimgard.

Steg 4. Velg konfigurer

Konfigurer enheten i Heimgard appen

Steg 1. Angi et enhetsnavn.

Steg 2. Legg enheten til et rom.

Velg rom du vil ha fra listen eller legg til et nytt rom.

Innstillinger for: Temperatursensor

Funksjon er satt til Annet som standard

Steg 3. Velg Bruk når du er fornøyd med konfigurasjonen.

Plassering

Sensoren skal plasseres innendørs ved en temperatur på mellom 0 og 50 celsius.

Plasser den i det rommet du ønsker å overvåke fuktighetsnivået.

Fuktighetsmåleren bør plasseres på veggen, slik at den er lett å nå for å teste batteri og vedlikeholde den.

Montering

Steg 1. Åpne dekselet på fuktighetssensoren og ta ut batteriene.

Steg 2. Fest sensoren på veggen ved hjelp av dobbeltsidig tape eller skruer.

Steg 3. Sett inn batteriene. Pass på riktig polaritet.

Steg 4. Påse at fuktighetssensoren er koblet til gatewayen før du setter på dekselet.

Resette Fuktighetssensor

Resett kan være nødvendig dersom du ønsker å koble sensoren til en annen gateway eller må sette den tilbake til fabrikkinnstillinger for å eliminere abnormal adferd.

Steg 1. Åpne dekselet på sensoren.

Steg 2. Trykk på knappen og hold den nede til LED-lyset blinker kontinuerlig. Ca 10 sekunder.

Steg 3. Slipp knappen.

Steg 4. Resett er fullført når LED-lyset begynner å blinke hvert sekund. Søk etter ny enhet med Heimgard for å ta sensoren i bruk igjen.

Feilsøking

Ved dårlig eller svakt signal (se signalnivå i Heimgard), forsøk å flytte sensoren til et annet sted/nærmere gatewayen.

Du kan også ved dårligs eller svakt signal sette opp en signalforsterker (Zigbee) mellom sensoren og gateway.

Hvis søket etter en gateway har tidsutkoblet, kan du starte det igjen ved å trykke raskt en gang på LED-knappen. Smartpluggen vil være i søkemodus i 15 min eller til den finner en gateway.

Spesifikasjoner

Dimensjoner: 70 x 70 x 21 mm
Farge: White

Strømforsyning
Batteri: 2 x AA, utskiftbare
Batteritid: 5 år, , rapporterer hvert 5. minutt
Oppløsning: 0.1 Volt
Batteriadvarsel: V< 2.2V

Radiofunksjoner
Sensitivity: -92 dBm
Output power: +3 dBm

Miljø
IP klasse: IP20
Driftstemperatur: 0 to +50°C
Relative humidity: 5% – 85%, ikke kondenserende

Spesifikasjoner temperatursensor
Område: 0 til +50°C
Oppløsning: 0.1°C (nøyaktighet ± 0.5°C)

Specifications humidity sensor
Område: 0 till 100% RH
Oppløsning: 1% RH (nøyaktighet 3%, 20-80% RH)