Firmwarefiler til våre produkter

For bruk med andre zigbee-systemer

Kan Heimgards Zigbee-produkter tilkobles et annet system?

Produktene vi selger er generelt Zigbee-kompatible (unntatt kameraer som er Onvif, se her) og kan brukes med andre systemer så lenge de støtter Zigbee som protokoll, og funksjonaliteten produktet tilbyr.

Eksempel: Hvis du vil legge til vår dørlåsmodul som følger Zigbee 3.0 standarden til et annet system, skal det være mulig å koble den til “dørlås” hvis systemet støtter dørlåser.

Hvordan oppdaterer jeg firmware for enheter?

Med Heimgard sørger vi for at alle enheter alltid er oppdatert til siste firmwareversjon ved hjelp av OTA (over the air) oppdatering.

Om du bruker andre systemer er det din systemleverandør som må sørge for at dine enheter er oppdatert. Vi har valgt å gjøre vår oppdateringer tilgjengelig her, slik at produktene kan benyttes fitt med andre systemer.

Firmwarefiler:

Alle filer er komprimert (.zip), og skal pakkes ut før bruk.

Doorlock wireless module

Home Control AS_HC-SLM-1

P0 version:
Firmware: 1.2.7:
Home Control AS_HC-SLM-1=00.01.zigbee

PA version:

Firmware: 1.2.7:
Home Control AS_HC-SLM-1=00.02.zigbee