Lys, Temperaturstyring og Annet (AV/PÅ)

Systemet kan for de fleste kontrollerbare enhetene benytte forskjellig logikk, vi har her tatt utgangspunktet i en smart-plug som kan stilles med tre forskjellige logikker. Du kan sette dette opp i konfigurasjonen(avanserte innstillinger) til enkelte enhet:

Lys

Gjør en ikke smart lyskilde Smart med Heimgard!

Om du ønsker koble til en icke-smart lyskilde til din Smartplug og bruke via Heimgard så kan du stille den til å bruke logikken til lys og vil således behandles på lik linje ved automatisering og betjening av lys som andre smarte lyskilder.

Automatisere Lyset?

Blir du ekstra fornøyd med innstillingene så kan disse lagres til både tidsplaner og scener. Les gjerne mere her.

Temperaturstyring

Bruk din ikke-smarte panelovn via Heimgard appen og Heimgard hub

Dette og en panelovn (i tillegg til hub) er hva som trenges

Du må minst ha en temperatursensor i samme rom der du skal bruke temperaturstyringen. Du kan la en temperatursensor styre flere Smartplugger om de er i samme rommet på appen.

Konfigurasjon og bruk

1. Viser innstillingene du finner på …mer-> enheter-> konfigurer
  2. Viser hvor du betjener temperturen og leser av nåværende temperatur målt av temperatur og luftfuktighetssensoren.
  3. Viser ut etter enhet i rommet at smartpluggen(ovnen) er slått av grunnet at ønsket temperatur er 21 grader men rommet har 25 grader.
Flere temperatur-målende enheter på samme rom?

Kanskje du har installert flere sensorer i samme rom? Velg den som passer deg best for å kontrollere temperaturen på rommet.

Automatisere Temperaturen?

Blir du ekstra fornøyd med innstillingene så kan disse lagres til både tidsplaner og scener. Les gjerne mere her.

Annet (Generisk AV/PÅ)

Hva med andre enheter som ikke skal kontrolleres som temperatur eller lys?

Her har vi brukt en TV som et eksempel. Men egentligen alle andre enheter der man ønsker betjene disse utenom lys eller temperaturlogikken kan stilles som Annet.

Automatisere AV/PÅ?

Blir du ekstra fornøyd med innstillingene så kan disse lagres til både tidsplaner og scener. Les gjerne mere her.