Tjenester: Unloc

FAQ

Er Unloc-tjenesten gratis?

For privatbruk er tjenesten helt kostnadsfri. Borettslag, firmaer og sameier har egne tariffer se unloc.no for mere informasjon.

Heimgard(Wattle) lås og hubbar har støtte for Unloc-tjenesten. Her kan du legge til dine lås(er) og bruke Unloc appen for å dele permanente og midlertidige nøkler. Du kan også se aktivitetslogg fra bruk i Unloc-appen samt bli varslet når noen av de delte nøklene er blitt brukt.

1. Koble til tjenesten i Unloc-appen

Du må installere appen fra Appstore eller Playstore, godkjenne vilkår, verifisere nummer og godkjenne appbehørigheter.

1. Velg Legg til egen lås
  2. Velg Jeg vil legge inn min egen lås i Unloc-appen.
  3. Velg Heimgard
  4. Velg koble til
  5. Åpne Heimgard appen.

2. Koble til tjenesten i Heimgard-appen

1. Gå til …mer -> Tjenester ->
  2. Velg koble til Unloc
  3. Fyll ut mobiltelefonnummer du registrerte i forbindelse med Unloc.
  4. Velg koble til.
  5. Åpne Unloc-appen.

3. Gi tilgang i Unloc-appen

1. Trykk på Gi tilgang
  2. Nettleseren vil bli åpnet, og der må du velge ‘Agree’ for å godkjenne linkingen.

Linkingen er nå klar, og når du har navngitt lås(ene) og eventuelt lagt til et bilde, er Unloc-appen klar for bruk.