Tilkobling: Trådløst nettverk WIFI og 4G

Kan hubben aktiveres via WIFI?

Nei, du må først koble til med kabel til din nettverksruters LAN port. Du kan etterpå eventuelt aktivere WIFI inne i appen.

Er det noen fordeler med å aktivere WIFI i tillegg til LAN-kabel?

Nei, WiFi anbefales kun hvis gateway ikke kan være plassert i samme rom som ruteren din. WIFI-signaler vil øke bakgrunnsstøyen. Kabel er alltid å foretrekke hvis det er mulig.

Hvilke hubber har mulighet for SIM-kort?

Hub Pro (x30) har inkludert SIM-kort som brukes som back-up hvis internett-ruter faller ut.

Hub 4G(Pegasus) er en dedikert WIFI rutere med innebygd smarthus. SIM-kort er ikke inkludert.

Er deres hubber låst til en operatør?

Nei, du kan fritt velge SIM-kort at benytte. Med PRO hubben er det inkludert et SIM-kort fra Telenor som kan aktiveres med APN: Mdatks

Hva koster det å bruke SIM-kortet som er inkludert Pro hubben(x30)?

Foreløpig er kortet fritt å bruke for back-up tilkobling i Hub Pro. Vi vil komme tilbake med mere informasjon i løpet av året.

Heimgard Hub Pro (Boreas x30) gir mulighet for oppsett via både WIFI og mobilnettverk.

Innstillinger for trådløst nettverk(WIFI)

1. Gå til Mer…-> Tilkobling

2. Velg Innstillinger for trådløst nettverk

3. Velg aktiver for trådløst nettverk

4. Velg ønsket WiFi-nettverk

5. Fyll ut WiFi-passord

6. Velg Bruk for å lagre konfigurasjonen

Innstillinger for mobilt nettverk

1. Gå til Mer…-> Tilkobling

2. Velg Innstillinger for mobilt nettverk

3. Velg aktiver for mobilt nettverk

4. Skriv inn APN, brukernavn, passord og sim-kort pin
(på medfølgende kort bruker du apn: mdatks)

Kontakt SIM-kortleverandør hvis disse detaljene ikke er kjent.

5. Velg Bruk for å lagre konfigurasjonen