Support – Jensen of Scandinavia

Vi er her for å hjelpe deg. Her finner du alt fra brukerveiledning og kontaktinformasjon til driftsmeldinger og systemoppdateringer.

Pågående feilretting: Feil ved førstegangsinstallasjon for V1 og Omni Lite. Enkelte kunder opplever problemer med å logge inn på Omni konto. Vi undersøker feil og beklager for ulempen dette medfører!

Gjør et kupp på Jensen Outlet

På Jensen outlet finner du utvalgte smarthus- og nettverksprodukter, DAB-radioer, hodetelefoner blåtann-høyttalere og annet pc-tilbehør.