Oppdateringslogg

Oversikt over ny funksjonalitet, endringer og reparasjoner som er inkludert i oppdateringer for Heimgard App og Hub

Ny programvare for hub 02. Aug 2022

Her finner du informasjon om våre siste oppdateringer

Tirsdag 02. Aug 2022
Hurtigoppdatering-Hub 2022.4.9

Følgende endringer er utført:

• Tilkoblinger, forbedret WiFi statusinformasjon og tilkoblingstid.
  • Tilkoblinger, forbedret logikk for varsling av manglende nettdekning på sim-kort
  • Hub, forbedret respons/status for LED/Farge for hubbens forskjellige statuser
  • Flere mindre forbedringer og forberedelser for fremtidige produkter

Tirsdag 26. Jul 2022
Hovedoppdatering-App 2022.6.5

Dette er nytt:

• Dørlås, automatisering av låsing/opplåsing
  • Nye varsel-meldinger for forskjellige enheter og oppførsel
  • Flertallet grafiske forbedringer av brukergrensesnitt

Følgende endringer er utført:

• Google voice, forbedret linking og rettet flere mindre problem
  • App, forbedret tilkobling
  • Statistikk, flere mindre forbedringer
  • Modul for strømforbruk, nytt design

Mandag 06. Jun 2022
Hovedoppdatering/Hurtigoppdatering-Hub 2022.4.8

Dette er nytt:

• Ny enhet: Gassdetektor
  • Støtte for knapper

Følgende endringer er utført:

• Forbedret responstid for røykvarsleres sirene
  • Forandret standard APN for inkludert SIM-kort til: mdatks
  • Onvif-kamera, Forbedret stabilitet og ytelse
  • Forbedret overføring av feilrapport/debug

Mandag 23. Mai 2022
Hovedoppdatering-Hub 2022.2.2

Dette er nytt:

• Lagt til støtte for CO og gassensor og alarmer

Følgende endringer er utført:

• Forbedret kameraoppdagelse på wifi-tilkoblede hubber
  • Forbedret ulike stabilitetsproblemer med kameratilkobling
  • Sikkerhetsalarm utløser kameraopptak
  • Rettet feil der kameraopptak ikke ble utløst i enkelte alarmtilfeller
  • Forbedret bytte av nettverkstilkobling på ulike hubmodeller
  • Forbedret diverse mindre alarmfeil
  • Forbedret kompatibilitet med ulike zigbee-enheter

Torsdag 05. Maj 2022
Hovedoppdatering-App 2022.2.3

Dette er nytt:

• Forbedret slettemodus for rom, scener, tidsplaner, hurtigregler, prosjekter og enheter
  • Forbedrede innstillinger for kamerabevegelsesdeteksjon
  • Støtte for russisk språk
  • Forbedringer for spenning-/strømstatistikk siste 24 timer
  • Forbedret sceneopprettingsflyt

Følgende endringer er utført:

• Fikset kameramodulen som ikke ble viset på startskjermen
  • Forbedret linker og tekster i vilkår og betingelser
  • Forbedret visningstid for kameramodul
  • Gjesterollen har ikke lenger tilgang til kameraer, dørlåser og hub-programvareoppdatering
  • Fikset Heimgard Security-telefonvalidering og UX-feil på mørkt tema
  • Fikset valideringsfeilmelding på Unloc
  • Fikset at man nå kan redigere hurtigregler uten å endre navnet
  • Fikset statistikkinnlastingen på startskjermen
  • Fikset Hue-lys, farger på flere pærer på romsvyen.
  • Fikset feil ved prosjektredigering og sletting
  • Fikset Lys og bevegelsestelling
  • Fikset “forsvinnende” alarmknapper
  • Fikset fåtallet mindre feil på modul for hurtighandlinger
  • “Noe gikk galt” feilmelding erstattet med mer beskrivende feilmeldinger
  • Mange strenger/oversettelser forbedret og fikset
  • Fikset store iOS-ikoner-feil
  • Fikset alarmmodulene på startskjermen
  • Lagt til mange manglende oversettelser
  • Forbedret stabilitet startskjermen
  • Fikset feil: legge til en ny handling til tidsplanen
  • Kameranavn oppdatert på suksessskjermen
  • Mindre feilrettelser for mørkt tema

Søndag 16. Jan 2022
Hurtigoppdatering-App 2021.7.19

Dette er nytt:

• Connection Manager ble erstattet av et nytt tilknytningsbibliotek
    • kortere tid for å etablere forbindelse
    • henger ikke lenger på tilkoblingsskjermen
    • raskere bekreftelse i tilfellen av tilkoblingsfeil
    • lagt til avbryt-knapp på tilkoblingsskjermen
    • sømløs bytting fra skytilkobling til lokal (når 4g og wifi begge er tilgjengelig)
  • Forbedrede feilmeldinger og advarselmeldinger

Følgende endringer er utført:

• Appen vil nå prøve skytilkobling én gang parallelt med lokal tilkobling når nettverksstatusen er ‘wifi’
  • Fikset problem med “hvit skjerm” på iOS
  • App-ytelse er forbedret
  • Fikset problem med alarm-modul for å vise aktive alarmer
  • Manglende oversettelser på modulen for hele huset er lagt til
  • Manglende oversettelser på hjelpefiler for kamera er lagt til
  • “Bruk”-knappen på kamerainnstillingene er ikke lenger nedtonet mens strømmen er aktiv
  • Fikset problem ved navngivning av Google Voice-konto
  • Home Control AS ble erstattet med Heimgard Technologies AS gjennom personvernerklæringen og dokumentene for tjenestevilkår

Torsdag 16. Des 2021
Hurtigoppdatering-Hub 2021.9.
11

Følgende endringer er utført:

• Hub Premium(x20) og Pro(x30) Wifi stabilitetsforbedring
  • Hub Pro(Boreas x30): sim-kort (LTE-modem) stabilitetsforbedring
  • ONVIF: Ny kamera firmware
  • ONVIF: Forbedret prosedyren for kamerasletting
  • ONVIF: Eliminerer eller reduserer betydelig sjansen for at det sendes tomme øyeblikksbilder til resten av systemet
  • Zigbee: Lagt til nye endepunkt-typer for zigbee 3.0

Tirsdag 2. Nov 2021
Hurtigoppdatering-Hub 2021.9.
7

Følgende endringer er utført:

• Statistikk, fikset flere bugs

Tirsdag 12. Okt 2021
Hovedoppdatering-Hub 2021.9.5

Dette er nytt:

• Dørlås, engangskoder
  • Dørlås, Pinkode eller RFID-brikke kan brukes for at skru av alarmsystem
  • Hub 4G(Pegasus): kamera WIFI QR nå generert fra pegasus wifi -innstillinger
  • Hub Pro(Boreas x30): APN-automatisk innstilling
  • Hub statistikk samling

Følgende endringer er utført:

• Hubber: Forbedringer av databasens robusthet
  • Hubber: WebSocket -tilkoblingsstabilitetsforbedringer
  • Hubber: Feilrettelse av innsending av feilrapport-data
  • Hubber: Godtar nå keypad-koder med ledende 0 -er
  • Zigbee: HC -knapper: Forbedret enhetskommandostøtte
  • Zigbee: HC -knapper: Ny firmware-OTA
  • Zigbee: Forbedringer av beregning av batterinivå
  • Zigbee: Fikset Crash ved sletting av knapper
  • Zigbee: LDS_A806ST_Q1Z rapportering fiks
  • Zigbee: keypad Vesta KP-23EL-ZBS-ACE
  • Onvif: Feilrettelse fellesnøkkel kamera konfigurasjon
  • Onvif: Kameraer: Deaktivert å ta et øyeblikksbilde når et kamera er frakoblet
  • Onvif: Sjekk om kameraet sender det samme øyeblikksbildet
  • Onvif: Kameraer sjekker ikke lenger onlinestatus ved oppstart av strøm for raskere oppstart.
  • Onvif: Oppfrisket kode for getCameraStreamURL
  • Onvif: Mye raskere funksjonssamling når kamera legges til
  • Onvif: lagt til en forsinkelse etter at funksjonene er samlet inn for kameraen.
  • Onvif: Kameraer: PTZ -forbedringer (Reolink, Dahua, Wansview)
  • Onvif: Kameraer: forbedringer av bevegelsesgjenkjenning (kameraets bevegelsesdeteksjon)
  • Onvif: Mindre resursbruk
  • Onvif: Ingen zombiprosesser igjen på systemet etter hver strømstart
  • Onvif: Forbedret parsing av webadresser
  • Onvif: Generelle stabilitetsforbedringer

Mandag 11. Okt 2021
Hovedoppdatering-App 2021.7.10

Dette er nytt:

• Dørlås, engangskoder
  • ny scene -moduldesign
  • SSID forhåndsfylt for enklere kameraforbindelse på Pegasus
  • Nye startskjermsmoduler for varme, lys og annet
  • lagt til knappen for personvernerklæring på siden om systemet

Følgende endringer er utført:

• Fikser ett problem der Multigateway ikke kunnet linkes opp mot appen
  • Løste Android -varsling og filnavn for nedlastet videoopptaksfil
  • Flere rettinger på introduksjon av appen
  • Fikset feilen der redigeringstid for tidsplanen endret alle
  • Fikset feilen der man ikke kunnet endre på scene-navn.
  • Løst problemet der brukeren kunnet tilbakekalle tilgangen for seg selv
  • Grafer, økt lesbarhet og brukbarhet.
  • Løst problem med batterinivåikoner.
  • Diverse feilrettinger

Mandag 13. Sep 2021
Hurtigoppdatering-Hub 2021.3.11

Følgende endringer er utført:

• Fikset ett problem der kameraer ville slutte å fungere etter en stund på Boreas gateways.
  • Mange forbedringer av kameratjenestestabilitet.
  • Varsler online/frakoblet sendes nå når en enhet har vært frakoblet i 24 timer og aldri på den opprinnelige statusen etter omstart av hub.
  • Løst ett problem der gatewayen ikke ville koble seg til skyen og forbli i den tilstanden selv etter omstart.
  • Ny firmware for dørlås for Wattle dørlåser. Fjerner kontrollen over autolås fra appen og aktiverer muligheten til å slå av automatisk låsing igjen. Dørlåsen låses automatisk (én gang) når firmwaren blitt oppdatert.
  • Nye konfigurasjonsfiler for Home Control -pærer

Mandag 20. Aug 2021
Hurtigoppdatering-Hub 2021.3.9

Følgende endringer er utført:

• Dørlås tvinger nå auto-lås etter 5 sekunder som standard.

Mandag 16. Aug 2021
Hovedoppdatering-Hub 2021.3.8

Dette er nytt:

• Ny Z-wave drivere
  • Innsamling av statistikk
  • Onvif Avansert bevegelsesdeteksjon

Følgende endringer er utført:

• Wattle han adapter zigbee konfig

Reparasjoner:

• Fikset OTA oppdatering av firmware for dørlås
  • Diverse feilrettinger

Mandag 24. Mai 2021
Hovedoppdatering-App 2021.5.5

Dette er nytt:

• Heimgard redesign og rebranding
  • Forbedret arbeidsflyt for sceneopprettelse
  • Lagt til støtte for paring av IR-enheter

Følgende endringer er utført:

• Prosjekt gateway/hub navn oppdatert
  • Nokas omdøpt til Avarn
  • Lagt til oversettelser for hjelpesiden for frakoblet enhet
  • Russisk språk er forbedret men fortsatt under utvikling

Reparasjoner:

• Fikset flere designproblemer (innspillingsside, heimgard-splashskjermer, feilplassering av scenehandlinger, sceneelementer feil polstring, gjennomgang av høydepunkt, skriftstørrelser gjennom appen, mørkt tema, tidshjul, mørkt tema på / av-indikator, fab add-ikon, sceneknapper overlappende, erstatte batteri, wifi eiendeler, ios prosjektopprettelse logo plassering, gnagende varsel etter oppdatering, heimgard logo på oppdateringsskjerm, scene handlinger trykkområde)
  • Fikset statusmeldinger for tilkobling av enheter
  • Walkthrough gjenta alternativ
  • Tidsplan bug med å fjerne alle dager
  • FAQ url
  • Fikset problem med overskrevne prosjekter
  • Prosjekt gateway/hub navn oppdatert for markedsføringsformål
  • Fikset rombytte fra rullegardinmeny overskrift, enheter oppdateres ordentlig nå
  • Fikset tidsstempler på ukentlig plan for søndagsfanen
  • Fikset lysoppførsel når du endrer nivå eller farge på rommet
  • Noen mindre designrettinger for nye iOS-enheter
  • Noen mindre designrettinger for det mørke temaet
  • Fikset vær-widget for eldre GW-versjoner
  • Fikset antall lys på statusmodulen

Fredag 28. April 2021
Hurtigoppdatering-App 2021.1.9

Reparasjoner:

• Rettet feil på det første trinnet i Avarn-registreringsflyten, som forhindret noen brukere å laste inn og velge en abonnementsplan

Fredag 9. April 2021
Hurtigoppdatering-App 2021.1.8

Reparasjoner:

• Rettet feil på det tredje trinnet i Avarn-registreringsflyten som forhindret noen brukere å fortsette til fjerde trinn