Heimgard Hub Pro

Oversikt over enheten

1. Sett inn batteriet (B) i hubben (A)
  1. Koble Ethernet-kabelen (B) fra huben (E) til en Internett-tilkoblet hjemmeruters LAN-port
  1. Koble strømkabelen (C) til hubben (D). Koble strømadapteren til et stikkontakt.
  1. Last ned Heimgard-appen

Apple Appstore

Google Playstore

Konfigurer og bruk

Hubben mottar og behandler informasjon fra ulike smart-enheter og styres via Heimgard mobilapp.

I tilfelle av strømbrudd varer batteriet inntil et par timer.

Koble hub til 4G(Mobildata)

Hvis internettforbindelsen går tapt, kan du fortsatt kontrollere / vise enhetene dine ved å aktivere det medfølgende SIM-kortet. For å aktivere det inkluderte SIM-kortet, åpne Heimgard-appen og følg stegen som er oppført her:

Angi APN: mdatks (for det medfølgende SIM-kortet)
Trykk på “Bruk” for å aktivere

Koble hub til WiFi

Kabeltilkobling anbefales men hvis av noen årsaker kabel ikke kan benyttes:

Åpne Heimgard-appen og følg disse stegen:

Skriv inn WiFi-navn og passord
Trykk på “Bruk” for å aktivere
Du kan nå koble Ethernet-kabelen fra hubben.

Feilsøking

1. Kontroller at kablene er satt riktig inn
  2. Sjekk at du har internettforbindelse
  3. Kontroller at hubben og telefonen er koblet til
    det samme WIFI-nettverket.

Merk: Det kan ta opptil 5 minutter før hubben din
starter. Programvaren kan oppdateres fra start.
Hvis du opplever unormal oppførsel du
kan utføre en tilbakestilling til fabrikk-innstilling.

Koble fra hub (Tilbakestilling)

Hvis du opplever unormal atferd, kan du gjøre en tilbakestilling til fabrikkinnstillinger.

Merk: Denne prosessen vil slette det eksisterende systemet og tilbakestille det. Du må konfigurere alle enhetene dine på nytt etter tilbakestillingen.

Du trenger en penn. Trykk på tilbakestillingsknappen (G) i fem sekunder. Det kan ta opptil fem minutter å tilbakestille prosessen. Du må nå koble til på nytt for å koble til enheten.

Merk: Denne prosessen vil slette det eksisterende systemet
og tilbakestille hubben til fabrikk-innstilling. Du må søke opp alle dine
enheter på nytt etter tilbakestillingen.

Du trenger et sim-kort-verktøy(inkludert i esken) eller en binders. Trykk og hold reset-knappen (H)
i 15 sekunder. LED (G) blinker blått for å indikere pågående tilbakestilling.
Hubben er redo at kobles til på nytt når LED blinker grønt hver 4:e sekund.