Hopp til innhold
Nøkkelfri Hverdag

Full kontroll og reduserte kostnader med Unloc og Heimgard for borettslag og sameier

Har du tenkt på at fellesdørene i ditt borettslag eller sameie ofte skaper bry og tungvint tilgang til fellesarealer?

Beboere i bygårder og andre leilighetskomplekser har som kjent felles ytterdør, og ved behov for å slippe inn et familiemedlem eller rørleggeren, så må man enten legge igjen nøkkelen på et «sikkert» sted (under dørmatten?), eller avtale med vaktmesteren som da må bruke tid på å slippe de besøkende inn til rett tid.

Fysiske nøkler går også ofte tapt, og kostnadene og bryet med å erstatte dem faller både på den enkelte beboer og ikke minst sameiets styre. Å erstatte en nøkkel her og der velter nok ikke et budsjett i seg selv, men hvor mange nøkler kan være på avveie før man ser det nødvendig å bytte ut hovedlåsen av sikkerhetsmessige årsaker? Da må alle beboere få nye nøkler.

Komplett smarthusløsning for hus og leiligheter

Heimgard leverer en komplett smarthusløsning for hus og leiligheter, inkludert smarte dørlåser. Så for å skape en mer sømløs brukeropplevelse og skape verdi for våre delte kunder, har vi samarbeidet med Unloc – den offisielle leverandøren av nøkkelfri hoveddør til OBOS – Norges største boligutvikler

Unloc er kompatibelt med Heimgard

Unloc har spesialisert seg på nøkkelfri tilgang til enhver fellesdør i leilighetsbygg, enten det er snakk om hovedinngangsdør, garasjeporter, sykkelskur, vaskerom eller til og med postkasser. Unloc fungerer med et bredt utvalg av låser, deriblant Heimgards elektroniske dørlåser.

Ingen nøkler på avveie

Unlocs unike løsning erstatter den fysiske låsen og nøkkelen med verdens mest brukervennlige digitale, krypterte nøkler. Med Unloc-appen kan en digital nøkkel deles med slektninger, dyrepasseren, rørleggeren eller andre som trenger tilgang til både hoveddør og helt inn i leiligheten.

Når det ikke lenger er noen nøkkel å miste så trenger man heller aldri å erstatte en – dette sparer sameiet eller borettslaget for tid og penger.

Som beboer trenger man ikke lenger å gjemme nøkler under dørmatten, og systemet logger nøyaktig hvem som har tatt seg inn i bygget og når. Brukerne setter også betingelsene for nøkkelen, slik at nøkkelen bare kan brukes én eller noen få ganger før den forsvinner.

Ved å bygge inn smart teknologi i leilighetene, tilfører man verdi for menneskene som bor der, man skaper et tryggere miljø og sparer tid og kostnader knyttet til nøkkeladministrasjon.

Utviklingen i det moderne samfunnet går raskt og det er lite tvil om at smart teknologi vil styre livene våre mer og mer. Det handler om å bruke teknologi til å forenkle hverdagen og tilrettelegge for en smartere livsstil.

Alle hjem kan være smarte.
Vi hjelper deg i gang!

Full valgfrihet. Kompromissløs sikkerhet. Heimgard har en åpen smarthusplattform som innebærer at du kan koble til en rekke smarte produkter fra andre merker enn vårt eget. Dette betyr at du kan kjøpe lyspærer fra IKEA eller Philips Hue, sensorer og komponenter fra en rekke produsenter samt koble på Hey Google for stemmestyring.

Valget er ditt. Med Heimgard-appen kan du trygt styre alt du vil i hjemmet. Og med Heimgard Hub-en, hjernen i systemet, har du ditt eget lille økosystem der all data lagres lokalt og risiko for datainnbrudd er minimert.

Startpakker for en nøkkelfri hverdag

Begynn gjerne i det små, bli forelsket, og utvid når du vil

Heimgard Nøkkelfri Hverdag Startpakker

  • Fingeravtrykksleser
  • Alt du trenger for en nøkkelfri hverdag.

Heimgard Smart Elektronisk Dørlås

  • Enkel installasjon
  • Fingeravtrykksleser
  • Nødstrøm og nødnøkkel