Hopp til innhold
Nøkkelfri Hverdag

Skal du leie ut boligen i sommer?

Kortidsutleie av bolig eller hytte blir stadig mer populært. Men som vert kan det være utfordrende å sikre at gjestene har en problemfri opplevelse samtidig som du opprettholder kontroll over eiendommen. Det er her Heimgard kommer inn i bildet.

Nøkkelfri utleie

Med en smart dørlås installert slipper du å møte gjestene før og etter overtakelse for å levere nøkler. Du kan tilby en overleveringsløsning som gir gjestene dine enkel tilgang til eiendommen, uten fysiske nøkler. Gjesten får en unik kode som du oppretter i appen, og du bestemmer hvor lenge den skal være aktiv. Dette gjør prosessen mer fleksibel og behagelig for både deg som vert, og gjestene dine. Alle blir mer fornøyd, og du får bedre kundeomtaler.

I tillegg slipper du bekymringene om tapte nøkler eller uønsket kopiering av nøkler fra gjesten, slik at du kan ha full trygghet og ro i sinnet.

Full kontroll i appen

En stor bekymring for utleiere er at gjester forlater eiendommen med varmeapparatene på full guffe og vinduene åpne. I Heimgard appen får du full kontroll over temperaturregulering i boligen, selv når du ikke er fysisk tilstede.

Du kan reduser varmen og skru av lysene med et klikk i appen når gjestene har dratt. Så enkelt kan du spare på strømregningen, og bidra til en mer bærekraftig utleiepraksis. I tillegg får du full oversikt over om dører og vinduer er lukket og låst.

Du kan like enkelt sette opp temperaturen, slik at det er komfortabelt til nye gjester ankommer.

Sikkerhetsvarsler

Med vår smarthusteknologi er du alltid oppdatert på hva som skjer i eiendommen din. Bli varslet direkte på telefonen om røykvarsler, vannlekkasjesensor eller andre alarmkomponenter skulle utløses.

Dette betyr at du kan handle raskt hvis det skulle oppstå en nødsituasjon eller et problem når du ikke er til stede. Ved å være proaktiv og varslet om slike hendelser kan du beskytte eiendommen og gjøre nødvendige tiltak for å unngå eller redusere skadeomfanget.

Bedre og mer lønnsom utleie

Gode kundeomtaler og referanser er viktig om du skal lykkes med utleie. Med smarthus kan du gjøre utleieprosessen ekstra behagelig for gjesten, og for deg som vert.

Smarthus kan bidra til mindre styr, bedre kundeomtaler, lavere risiko og redusert strømforbruk ved utleie. Alle disse er faktorer som kan gjøre utleien mer lønnsom og behagelig for deg.

Så enkelt kommer du i gang

Begynn gjerne i det små, bli forelsket, og utvid når du vil

Heimgard Nøkkelfri Hverdag Startpakker

  • Fingeravtrykksleser
  • Alt du trenger for en nøkkelfri hverdag.

Heimgard Boligalarm Startpakke Hus

  • Betal 5999 i dag og 299/mnd (12 mnd bindingstid)
  • Tilkoblet Avarn's døgnbemannede alarmstasjon
  • Etter 12 mnd eier du utstyret selv (pris for pakken uten avtale 9588,-)