Hopp til innhold
Nøkkelfri Hverdag

Klar for en nøkkelfri hverdag?

Smarte, elektroniske kodelåser byr på enkel hverdagsmagi, og kan være en fin inngang for deg som ønsker å gjøre hjemmet ditt smartere. Les om mulighetene!

Nøkkelen har vært en nyttig oppfinnelse i over 4000 år. Den er brilliant når du setter den i låsen og vrir om, men har også sine klare ulemper. Smarte, elektroniske kodelåser byr på enkel hverdagsmagi, og kan være en fin inngang for deg som ønsker å gjøre hjemmet ditt smartere.

Riktignok koster en elektronisk kodelås litt mer enn en vanlig lås. Men med friheten og komforten den gir, synes de fleste den er vel verdt mellomlegget.

Adjø, forsvunnet husnøkkel! Heisann, smarte elektroniske kodelås!
Kodelåsene kommer i flere varianter. Med toppmodellen til Heimgard kan du låse og åpne døren med kode, RFID-brikke, fingeravtrykk, Heimgard-appen eller med nøkkel. Det er enkelt og behagelig. Sikkert og fleksibelt.

Sesam, sesam…
En smart elektronisk kodelås er faktisk et lite stykke hverdagsmagi. Du trenger ikke lenger legge ut nøkkelen på «det sikre stedet», under blomsterpotten ved siden av ytterdøren. Du slipper å jogge med et nøkkelknippe som gnager på låret, eller humper og slår som gal i lommen. Og du trenger ikke lenger være redd for at ungene skal miste nøkkelen. De åpner ytterdøren når de kommer hjem fra skolen med fingeravtrykk, brikke eller med kode. Skulle noen i familien få jernteppe og glemme koden, åpner du bare døren fra mobilen. Koden kan også enkelt forandres, om det trengs. Og ligger du under dyna og lurer på om du husket å låse ytterdøren, vet du at det er ingenting å lure på lenger, fordi du har aktivert automatisk låsing når døren lukkes slik at du vet at døren alltid er låst. Behagelig, ikke sant?

Brukerkoder og engangskoder
Fra appen kan du opprette og deaktivere koder slik det passer deg og din familie. Du kan også opprette engangskoder til bruk for rørleggeren, hjemlevering av varer innenfor døren eller naboen som skal mate katten. Du velger selv hvor mange ganger engangskoden skal kunne fungere før den deaktiveres automatisk. Og i tillegg kan du angi varighet per gang. Kanskje vil du sette engangskoden til å virke i 5 minutter av gangen slik at rørleggeren rekker å gå flere turer for å hente utstyr fra bilen, eller at kattepasseren faktisk kommer seg inn selv om vinden blåste igjen døren i første forsøk.

Nøkkelfri startpakke
Med Heimgards smarthussystem kan du enkelt styre hjemmets elektriske hjelpemidler fra telefonen, fra bryterpanel og med stemmen. Lys, varme, lås, alarm, sikkerhet og mye mer. I Heimgards startpakke, Nøkkelfri hverdag, får du med både elektronisk kodelås og Heimgards smarthub – selve hjernen i systemet. Da er det enkelt å bygge på med andre smarte ting, om du ønsker det. Heimgards kodelåser er enkle å bruke og passer i de fleste dører. Du har garantert mistet din siste nøkkel.

Koden til et smartere hjem

Begynn gjerne med startpakken Nøkkelfri hverdag. Det er en enkel og rimelig inngang til et smartere hjem.

Heimgard Nøkkelfri Hverdag Startpakker

  • Fingeravtrykksleser
  • Alt du trenger for en nøkkelfri hverdag.

Full valgfrihet. Kompromissløs sikkerhet.
Om du ikke visste det fra før, er Heimgard er et norsk selskap som utvikler smarthusløsninger til nordiske hjem. Teknologien er helt unik. Heimgard er kompatibel med mange andre merker og smarthusprodukter som: IKEA, Philips Hue, Elko, Google Assistant og Samsung SmartThings. Du kan fritt velge produktene du ønsker, og styre de alle enkelt fra Heimgard-appen. Samtidig er sikkerheten på topp. All data lagres lokalt i din Heimgard Hub. Ditt eget lille, lukkede økosystem der alle data er helt privat og komplett tyverisikkert. Helt trygt, samtidig helt åpent. Slik Heimgard mener smarthus bør være.

Enkelt å gjøre hjemmet smartere
Med Heimgard-appen og Heimgard Hub – selve hjernen i systemet – kan du gjøre hjemmet ditt så smart du vil. Appen er gratis, og lastes ned i App Store eller Google Play. Smarthub’en er inkludert i Heimgards smarte startpakker, men kan også kjøpes separat.

Tar vi utgangspunkt i Nøkkelfri hverdag-pakken, som inneholder en smart elektronisk kodelås og Heimgard Hub’en er veien åpen. Kanskje du har begynt å dele ut engangskoder til dagligvareforretningen din slik at du får levert varene innenfor døren? Med et kamera i gangen har du full kontroll på at varene er levert som avtalt. Bevegelsessensorer kan for eksempel styre lyset automatisk i rom som bad, toalett, vaskerom og i garasjen. De kan slå på lyset ved bevegelse, og av ved mangel på bevegelse. Små, enkle ting som øker komforten. Og vipps er hjemmet ditt blitt litt smartere, og strømregningen litt lavere.

Klar for mer inspirasjon?

Vaglfri kort og forklarende tekst