Hopp til innhold
Sikkerhet og Alarm

Sov tryggere med en smart boligalarm

Les hvordan du kan gjøre hjemmet ditt smartere og tryggere. Bygge sikkerhet i ditt eget tempo. Etter størrelse på bolig og lommebok.

En av de store fordelene med et smart alarmsystem i bolig og hytte, er at du blir varslet direkte i telefonen om noe skulle skje. Det hjelper nemlig lite at røykvarsleren eller lekkasjedetektoren piper både høyt og lenge, hvis du ikke er til stede og kan høre den.

Med Heimgard kan du gjøre hjem og hytte så trygt og sikkert som du vil. Hopp rett i en smart alarm- eller sikkerhetspakke, eller start i det små med en optisk røykvarsler eller tre, som også gir deg beskjed på telefonen om noe uforutsett skjer.

Bygg sikkerhet etter behov og lommebok

Heimgard sitt alarm- og sikkerhetssystem er fleksibelt som en strikk. Tilpass systemet etter størrelsen på boligen og lommeboken, og styr alt enkelt fra Heimgard-appen. Har du behov for det, bygger du på i ditt eget tempo. Du trenger ingen montør, og kan enkelt installere alt selv. Legg til dør- og vindussensorer som varsler deg om dører eller vinduer blir åpnet. Du kan også se i appen om vinduer står åpen, dersom det plutselig begynner å regne. Bevegelsesdetektorer vil varsle deg dersom uventede gjester skulle dukke opp. Plasserer du disse smart, er det gjerne ikke mange du trenger. Kobler du videokamera til appen, kan du se hva som skjer både i og utenfor boligen. Med innendørskamera kan du også se om vofsevofsen har det bra alene hjemme, eller avsløre hvem som «nasker» i vinskapet.

Ekstra trygghet på hytta

Hytter står gjerne tom over lengre perioder. Med utendørskamera kan du følge med på snømengden og se om taket trengs å måkes. Legger du til en lekkasjedetektor på badet og kjøkkenet, får du beskjed i appen om det skulle oppstå en vannlekkasje. Og med en elektronisk dørlås installert, kan du raskt slippe inn hyttenaboen eller rørleggeren, om nødvendig. Med kodelås kan du også dele engangskoder, noe som gjør det mye enklere å leie ut hytta i perioder du ikke bruker den. Noter bak øret at Heimgard har en smarthushub med innebygget mobilt bredbånd – perfekt til hytta. Da slår du to fluer i en smekk.

Alarmsystemet er alltid våken

Heimgard smarthus hub leveres med batteri og GSM-back up. Du har kontakt med systemet 24/7 og blir alltid varslet – selv ved strøm- og nettverksbrudd. Og skulle du ønske det, er du med et «tapp» i Heimgard-appen tilkoblet Heimgard Alarm med døgnbemannet alarmstasjon, og vekteruttrykning inkludert i prisen. Smart, ikke sant?

To smarte alarmpakker

Begynn gjerne med en smart alarm- eller sikkerhetspakke. Det er en god start på et smartere og tryggere hjem.

Heimgard Boligalarm Startpakke Leilighet

  • Betal 299 i dag og 299/mnd (12 mnd bindingstid)
  • Tilkoblet Avarn's døgnbemannede alarmstasjon
  • Etter 12 mnd eier du utstyret selv (pris for pakken uten avtale 3896,-)

Heimgard Boligalarm Startpakke Hus

  • Betal 5999 i dag og 299/mnd (12 mnd bindingstid)
  • Tilkoblet Avarn's døgnbemannede alarmstasjon
  • Etter 12 mnd eier du utstyret selv (pris for pakken uten avtale 9588,-)

Full valgfrihet. Kompromissløs sikkerhet.

Om du ikke visste det fra før, er Heimgard er et norsk selskap som utvikler smarthusløsninger til nordiske hjem. Teknologien er helt unik. Heimgard er kompatibel med mange andre merker og smarthusløsninger som: IKEA, Philips Hue, Elko, Google Assistant og Samsung SmartThings. Du kan fritt velge produktene du ønsker, og styre alle enkelt fra Heimgard-appen. Samtidig er sikkerheten på topp. All data lagres lokalt i din Heimgard Hub. Ditt eget lille, lukkede økosystem der alle data er helt privat og komplett tyverisikkert. Helt trygt, samtidig helt åpent. Slik Heimgard mener smarthus bør være.

Enkelt å gjøre hjemmet smartere

Med Heimgard-appen og Heimgard Hub – selve hjernen i systemet – kan du gjøre hjemmet ditt så smart du vil. Appen er gratis, og lastes ned i App Store eller Google Play. Smarthub’en er inkludert i Heimgards smarte startpakker, men kan også kjøpes separat.

Har du startet med alarm og sikkerhetsutstyr er veien kort til automatisk lysstyring. Bevegelsessensorer, som benyttes i alarm- og sikkerhetssystemet, kan også brukes til å styre lyset i rom som bad, toalett, vaskerom og i garasjen. De kan slå på lyset ved bevegelse, og av ved mangel på bevegelse.

Selv om du kan kontrollere det meste i et smart hjem fra Heimgard-appen, er det også mulig å styre ting på andre måter. Med trådløse bryterpaneler, som du klistrer på veggen, kan du kontrollere alt fra lys og varme, til å skru på skallsikring på alarmen med et tastetrykk. Sett opp et bryterpanel på veggen ved nattbordet. Bruk en knapp til skallsikring på alarmen, og en for å sette varmen til nattsenking. Kobler du kaffetrakteren til en smartplugg, kan den siste knappen styre smartpluggen. Gjør kaffetrakteren klar om kvelden, trykk på bryteren på panelet når du står opp, og morgenkaffen er klar i det du er ferdig på badet. Små, enkle ting som øker komforten og gjør hverdagen litt enklere.

Klar for mer inspirasjon?