Hopp til innhold
Smarthus

Smarthub er hjernen i et smart hjem

Nysgjerrig på hvilke muligheter som ligger i smarthusteknologi, og hvordan du kan gjøre hjemmet ditt smartere? Les om neste-generasjon smarthus. Bli inspirert!

Skal du gjøre hjemmet ditt smart, er en Heimgard Hub selve hjernen i smarthussystemet. Bindeleddet mellom Heimgard-appen og alle de smarte tingene. Lys, smartplugger, termostater, sensorer og mye annet. Med en Heimgard Hub i hus kan du gjøre hjemmet ditt så smart du vil. Begynn gjerne i det små, bli forelsket, og utvid når du vil.

Men hva er egentlig smarthus? Smarthus-teknologi setter deg i stand til å enkelt styre hjemmets elektriske hjelpemidler fra mobilen, fra bryterpanel og med stemmen. Lys, varme, lås, alarm, sikkerhet og mye mer. Et smart hjem kan redusere strømforbruket ditt, gjøre hverdagen enklere, og skape trygghet og komfort.

Heimgard er kompatibel med andre
En av de største fordelene med Heimgard, er at systemet er kompatibelt med mange andre merker og smarthusprodukter. Dermed er du ikke låst til en produsent, men kan fritt velge akkurat de smarthusproduktene du ønsker.

Tingenes herre
Sensorene, detektorene, alarmene, kameraene, smartpluggene, elektroniske dørlåsene, dingsene og dangsene. Enten det er Heimgards egne smartprodukter, eller fra IKEA, Philips Hue, Elko, Google Assistant eller Samsung SmartThings, for å nevne noen. Det trengs kun én app til å styre de alle – Heimgard-appen.

Heimgard Hub til hus og hytte

Ta snarveien til de forskjellige smarthub’ene våre. Velg den som passer deg best.

Enklere enn du tror
Noen tror at kun nye boliger kan bli smarthus. Andre tror det er komplisert å gjøre hjemmet smart. At det krever montør og store investeringer. Sannheten er at du kan gjøre alle hjem smartere, og at det er mye enklere enn du kanskje tror. Med Heimgard er alt så intuitivt enkelt at du kan installere det meste selv uten hjelp. Brukerguiden som følger med smartproduktene, er god og pedagogisk. Heimgard-appen laster du ned gratis. Den er veldig enkel å bruke, og guider deg trygt gjennom steg for steg. Det er nesten umulig å trå feil.

Begynn i det små
Det kan være smart å begynne med noe enkelt. Noe som gir deg følelsen av smarthus og komfort. Som gjør hverdagen litt enklere uten den helt store investeringen. Smarte, elektroniske kodelåser byr på enkel hverdagsmagi, og kan være en fin inngang for deg som ønsker å gjøre hjemmet ditt smartere

Sesam, sesam…
Med en smart elektronisk kodelås trenger du ikke lenger legge ut nøkkelen på «det sikre stedet» under blomsterpotten ved siden av ytterdøren. Du kan enkelt slippe inn rørleggeren med et «tapp» i appen. Du slipper å jogge med et nøkkelknippe som gnager på låret, eller humper og slår som en gal i lommen. Og du trenger ikke lenger være redd for at ungene skal miste nøkkelen. De åpner ytterdøren når de kommer hjem fra skolen med fingeravtrykk, brikke eller med kode. Skulle noen i familien få jernteppe og glemme koden, åpner du bare døren fra mobilen. Koden kan også enkelt forandres, om det trengs. Og ligger du under dyna og lurer på om du husket å låse ytterdøren, vet du at det er ingenting å lure på lenger, fordi du har aktivert automatisk låsing når døren lukkes slik at du vet at døren alltid er låst. Eller du kan sjekke i appen. Behagelig, ikke sant?

Nøkkelfri startpakke

I Heimgards startpakke, Nøkkelfri hverdag, får du med både elektronisk kodelås og Heimgards smarthub – selve hjernen i systemet. Da er det enkelt å senere bygge på med andre smarte ting, om du ønsker det. Heimgards kodelåser er enkle å bruke og passer i de fleste dører.

Heimgard Nøkkelfri Hverdag Startpakker

  • Fingeravtrykksleser
  • Alt du trenger for en nøkkelfri hverdag.

Hei Google, slå på lyset!
Noen ganger har du gjerne ikke mobilen i lommen, eller kanskje hendene dine er fullt opptatt med handleposene? Da kan det være greit å kunne styre lyset med stemmen. Med Heimgard er dette enkelt penkelt. Koble Google-kontoen din til Heimgard-appen og skrik ut: «Hei Google, slå på lyset i gangen!»

Enkelt å utvide
Selv om du kan kontrollere det meste i et smart hjem fra Heimgard-appen, er det også mulig å styre ting på andre måter. Med trådløse bryterpaneler, som du klistrer på veggen, kan du kontrollere alt fra lys og varme, til å skru på skallsikring på alarmen med et tastetrykk. Sett opp et bryterpanel på veggen ved nattbordet. Bruk én knapp til skallsikring på alarmen, og én for å sette varmen til nattsenking. Kobler du kaffetrakteren til en smartplugg, kan den siste knappen styre smartpluggen. Gjør kaffetrakteren klar om kvelden, trykk på bryteren på panelet når du står opp, og morgenkaffen er klar i det du er ferdig på badet. Små, enkle ting som øker komforten og gjør hverdagen litt enklere.

Full valgfrihet. Kompromissløs sikkerhet.
Om du ikke visste det fra før, er Heimgard er et norsk selskap som utvikler smarthusløsninger til nordiske hjem. Teknologien er helt unik. Heimgard er kompatibel med mange andre merker og smarthusprodukter som: IKEA, Philips Hue, Elko, Google Assistant og Samsung SmartThings. Du kan fritt velge produktene du ønsker, og styre de alle enkelt fra Heimgard-appen. Samtidig er sikkerheten på topp. All data lagres lokalt i din Heimgard Hub. Ditt eget lille, lukkede økosystem der alle data er helt privat og komplett tyverisikkert. Helt trygt, samtidig helt åpent. Slik Heimgard mener smarthus bør være.

Klar for mer inspirasjon?