Hopp til innhold
Hytte og Fritidsbolig

Ring hytta varm! Smart hyttestyring

Les om Heimgards smarte sikkerhets- og varmestyringssystem for hytta. Om fleksibiliteten og mulighetene. Få tips til en smartere hytte.

«Huff, her var det kaldt!» Har du sagt dette høyt mer enn to ganger når du kommer frem til hytta, skal du lese videre. For med et enkelt «tapp» i mobilen kan den kalde velkomsten erstattes med behagelig romtemperatur.

«Ring hytta varm» er blitt et begrep – ordene de fleste googler når de søker info om hvordan de kan fjernstyre varmekildene på hytta. Også kalt hyttestyring. Rart i grunnen, for du ringer ikke. Det er mye enklere enn som så.

Enkelt og behagelig
Med Heimgards smarthussystem gir du beskjed til hytta at du er på vei, med et enkelt «tapp» i Heimgard-appen. Smarthushub’en i hytta mottar beskjeden fra appen, og stiller varmekildene på ønsket temperatur. Når du kommer frem, er hytta god og varm. Enkelt og behagelig. Og det er det som er kjernen i Heimgards smarthusløsninger. Å skape komfort, uten at det nødvendigvis skriker luksus.

Ring hytta varm-pakka
Heimgard har flere smarte startpakker. Ring hytta varm-pakka er en av dem. Et smart sikkerhets- og varmestyringssystem til hytta. Perfekt for hytteeiere av flere grunner. Du kan enkelt fjernstyre varmekildene slik at du kommer frem til en god og varm hytte. Du sover tryggere med en optisk røykvarsler, og du kan holde et øye eller to med hytta via kamera og en temperatur- og fuktighetssensor. Det er også veldig enkelt å utvide med flere smarte funksjoner, om du ønsker det senere. På toppen av det hele har smarthushub’en i pakken innebygget mobilt bredbånd. Smart i seg selv, bare det.

Kom i gang med en hyttepakke

“Tapp” hytta varm med en hyttepakke. Det er enkelt. Smart. Og gøy!

Heimgard Hyttepakke

  • Velg løsningen som passer for din hytte.
  • Bli varslet på telefonen ved røykutvikling eller lekkasje
  • Kom frem til en ferdig oppvarmet hytte.

Enkelt å installere. Enkelt å utvide.
Hytter står gjerne tom over lengre perioder. Ønsker du senere å utvide med for eksempel et utendørskamera, kan du følge med på snømengden og se om taket trengs å måkes.
Eller du legge til en røykvarsler eller to. Det er omtrent like enkelt som å knipse med fingrene. System og komponenter installere du fint selv. Garantert.

Med lekkasjedetektor på bad og kjøkken, kan du få beskjed i appen om det skulle oppstå en vannlekkasje. Og med en smart elektronisk dørlås, kan du raskt slippe inn hyttenaboen eller rørleggeren, om nødvendig. Med kodelås kan du også dele engangskoder, noe som gjør det mye enklere å leie ut hytta i perioder du ikke bruker den. Smart, ikke sant?

Full valgfrihet. Kompromissløs sikkerhet.
Om du ikke visste det fra før, er Heimgard er et norsk selskap som utvikler smarthusløsninger til nordiske hjem. Teknologien er helt unik. Heimgard er kompatibel med mange andre merker og smarthusløsninger som: IKEA, Philips Hue, Elko, Google Assistant og Samsung SmartThings. Du kan fritt velge produktene du ønsker, og styre alle enkelt fra Heimgard-appen. Samtidig er sikkerheten på topp. All data lagres lokalt i din Heimgard Hub. Ditt eget lille, lukkede økosystem der alle data er helt privat og komplett tyverisikkert. Helt trygt, samtidig helt åpent. Slik Heimgard mener smarthus bør være.

Klar for mer inspirasjon?